| Autor |
Jak wybrać rower? (koszty) |
^Majster Administrator
|
| Dodane dnia 04-08-2006 12:15 |
|
|
No właśnie jak wybrać rower i jakie bedą tego koszty?
Żeby kupić dobry rower dla początkujących nie potrzeba znacznych środków finansowych.
Najlepszy był by rower za jakies 450-550 złotych. Najlepiej kupić przez serwis Allegro dlatego że w sklepach nie dostanie sie roweru poniżej 800 zł.
 |
|
| Autor |
RE: Jak wybrać rower? (koszty) |
^2ins3r Administrator
|
| Dodane dnia 15-12-2006 18:42 |
|
|
uwazam ze rower za 450-550 to jakas pomyłka, rower dla początkujecego musi byc mocny i wytrzymac "katowanie" ja swojego kupiłem za 1300zł i nie żałuje bo kilkakrotnie zaliczyłem "niedolota" na dircie raz złamalłem ręke a raz rozwaliłm noge (30 szwów) a z rowerem nic!!! jezdze od 1,5 roku i ostro katuje na dircie (na razie umiem superman'a no-cana i one toucha ) wiec wiem cos o rowerach , uwazam ze warto wydac troche kaski na rowerek bo sie upłaca ,a z firm to polecam : we the people oraz mongoose ja mam we the people i jestem bardzo zadowolony
I <3 my bmx:* |
|
| Autor |
^krollew11 Administrator
|
| Dodane dnia 13-02-2007 12:39 |
|
|
jak ktos ma polamac rower to nie ma znaczenie czy kosztuje 400 czy 1300 zł ja ma rower za 800zł bo jestem początkująca ale szczerze tego zaluje radze kupic raz pożadny rower niz potem wydawac majątek na naprawe ja wiosną musze wymienic hample od hamólców i rawki od kól (bo śa prawie 8)
a juz na nap[rawe wydalam kolo 300 zl wiec radze kupic drozszy rower 
moderator działu rozrywka i bmx |
|
| Autor |
@adamos Super Administrator
|
| Dodane dnia 14-02-2007 18:34 |
|
|
POLECAM te modele,naprawde fajny sprzecik za mala cene. Czegos tanszego nie oplaca sie kupowac moim zdaniem,lepiej dozbierac i mniec juz cos.......
felt chasm:http://purebmx.pl/product_info.php?products_id=326
eb metallhead: http://purebmx.pl/product_info.php?products_id=298
I'm Dee Jay ...:::Adamos:::...
Główny Admin
Edytowane przez @adamos dnia 14-02-2007 18:35 |
|
| Autor |
~Daniel_BMX Użytkownik
|
| Dodane dnia 07-08-2008 11:39 |
|
|
A co powiecie o Eastern bikes Metalhead 2008?
Jest godny polecenia?
Chce nim jeździć w stylu flatland, street i troche dirt
Prosze o podpowiedzi z góry dziękuje. |
|